Kilpailujen ehdot

1. Kilpailujen perusajatus

Voittojahti.fi on internetissä toimivien kilpailujen ja arvontojen markkinointisivusto. Täyttämällä tietosi ja hyväksymällä kilpailun ehdot annat markkinointiluvan kilpailujen markkinoijan, järjestäjien sekä niiden sponsorien ja yhteistyökumppanien käyttöön. Voit osallistua kilpailuihin ja arvontoihin myös sähköpostitse, lähettämällä tiedon mihin kilpailuun osallistut sekä yhteystietosi osoitteeseen info@voittojahti.fi. Voit perua kilpailujen sponsoreiden sähköpostitse lähettämät markkinointiviestit milloin vain ”peru uutiskirjeen vastaanotto” toiminnolla tai lähettämällä pyynnön yhteystietojesi poistamiseen kilpailun järjestäjän sivuille.

Käyttäjä ymmärtää ja suostuu siihen, että Palvelun kautta kerätään Käyttäjän henkilötietoja. Käyttäjä antaa Palveluntarjoajalle suostumuksen, että Käyttäjää koskevia kaikkia kerättyjä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Käyttäjä myös suostuu, että hänestä kerättyjä henkilötietoja voidaan luovuttaa kolmansille tahoille, jotka kuuluvat Palveluntarjojan yhteistyöverkostoon tai ovat muuten Palveluntarjojan kontrollipiirissä esim. Palveluntarjoajan yhteistyökumppanin välityksellä. Käyttäjä myös suostuu, että sanotut kolmannet tahot voivat niin ikään käyttää Käyttäjästä kerättyjä henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin ja muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu sanottujen kolmansien tahojen rekisteri- tai tietosuojaselosteissa.

Osallistuessasi Voittojahti.fi sivustolla markkinoituihin kolmansien osapuolten järjestämiin kilpailuihin, tulee sinun tutustua myös kilpailun järjestäjän ehtoihin, jotka löydät kilpailulomakkeen yhteydessä.

2. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla, vähintään 18-vuotiailla henkilöillä, jotka osallistuvat kilpailuun pohjoismaissa tai baltiassa, tai joiden asuinpaikka sijaitsee joissakin näistä maista. Kilpailuun eivät voi osallistua Voittojahti.fi työntekijät, sidosryhmät tai yhteistyökumppanit, taikka niiden kanssa samaan yritysryhmään kuuluvien yritysten työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä tai samassa taloudessa asuvat henkilöt.

Kilpailuun on osallistuttava omalla nimellä ja oikeilla tiedoilla.

3. Osallistuminen

Kilpailuun voit osallistua täyttämällä kilpailulomakkeen. Tässä yhteydessä annat kilpailun yhteistyökumppaneille sekä järjestäjille luvan suoramarkkinointiin puhelimitse, sähköpostitse, sekä kirjeitse. Kilpailuun osallistuminen on myös mahdollista ilman markkinointiluvan antamista. Mikäli haluat vain osallistua arvontaan, antamatta markkinointilupaa, lähetä osallistumisesi sähköpostitse info@voittojahti.fi. Viestin otsikkona tulee olla “Osallistuminen arvontaan sekä arvonnan / palkinnon nimi” ja viestiin tulee sisällyttää seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, sukupuoli, syntymäaika, kotiosoite, kaupunki, postinumero, puhelinnumero ja sähköposti.

Osallistuminen kilpailuun on mahdollista ainoastaan ilmoitettuun päivämäärään asti.

4. Kilpailujen palkintojen jako ja niiden erityisehdot

Kilpailuiden ja arvontojen palkinnot arvotaan kilpailun järjestäjän ilmoittamien ehtojen mukaisesti. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, puhelimitse, sähköpostitse sekä sosiaalisessa mediassa (esim. Facebook). Kilpailun järjestäjä vastaa palkinnon toimituksesta aiheutuvista kuluista. Rahapalkinnot maksetaan tilisiirtoina.

Mikäli kilpailun voittajaa ei tavoiteta ja hänelle ei onnistuta ilmoittamaan voitosta, katsotaan hänen oikeutensa palkintoon rauenneen. Aika palkinnon raukeamiseen voittajan osalta on 14 vuorokautta voittajan valinnasta. Palkinnon saantioikeuden rauetessa, palkinto arvotaan uudelleen samojen osallistujien kesken.

Voitot ovat aina henkilökohtaisia, ja niitä ei voi luovuttaa eteenpäin. Voittaja vastaa yksinomaisesti kaikista mahdollisesti perittävistä veroista ja viranomaismaksuista.

5. Osallistujan hylkääminen tai sulkeminen kilpailusta

Kilpailun järjestäjillä on oikeus hylätä osallistujia ja sulkea ulos kilpailusta, mikäli he pyrkivät vaikuttamaan osallistumistapoihin ja menettelyihin, siinä onnistuen tai epäonnistuen, rikkovat kilpailun sääntöjä ja ehtoj tai pyrkivät muin epärehellisin tai vilpillisin keinoin vaikuttamaan kilpailun järjestämiseen. Epäiltäessä mahdollista netiketin ja/tai käyttäytymissääntöjen rikkomista, kisatverkossa.fi pidättää oikeuden sulkea osallistuja pois kilpailusta jo ennakkoon.

6. Kilpailun lopettaminen ja muuttaminen

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden keskeyttää tai lopettaa kilpailu perustellusta syystä milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta. Peruutuksien perusteltua syitä voivat olla, tekniset tai ohjelmalliset ongelmat, oikeudelliset syyt tai tietoturvan vaarantuminen.

7. Vastuunvapaalauseke, ongelmanratkaisu ja riitatilanteet

Voittojahti.fi on kolmansien osapuolten verkossa järjestämien kilpailujen ja arvontojen markkinointisivusto, ja ei vastaa itse näiden sisällöstä ja ehdoista, tai tietosuojakäytännöistä.

7. Tietosuoja

Katso tietosuojalauseke.