Hauskat joulukilpailut ja arvonnat

Hauskat joulukilpailut ja arvonnat

Joulu on runsasta nettikilpailuiden ja arvontojen aikaa ja lukemattomat yritykset panostavat niihin upeilla palkinnoilla. Joulukilpailuihin kannattaa osallistua sillä ne voivat tuoda joulumielen lisäksi myös toinen toistaan upeampia palkintoja! Joulukilpailut ovat useimmiten hauskoja niin niiden teemalta kuin palkinnoiltaan joten niihin on mukava osallistua! Tässä artikkelissa kerron kuinka voit löytää parhaat ilmaiset joulukilpailut ja arvonnat ja vinkkejä niihin osallistumisesta!

Mistä löytää parhaat joulukilpailut ja arvonnat?

Joulukilpailuiden ja arvontojen löytäminen joulun lähestyessä ei ole vaikeaa. Monet yritykset järjestävät näitä juuri joulun alla ja niitä mainostetaan runsaasti yritysten nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa kuin uutissivustoillakin. Helpoin tapa löytää parhaat joulukilpailut yhdellä listalla on erilaiset kilpailusivustot kuten Voittojahti.fi joka kerää ja valitsee parhaat kilpailut puolestasi.

Esimerkkejä hauskoista joulukilpailuista:
Voita 6 kilon joulukalkkuna!
Bongaa pukki ja voit voittaa 25 euroa!

Mitä tulee huomioida joulukilpailuihin osallistuessa?

Joulukilpailut kuten muutkin ilmaiset nettikilpailut toimivat pääosin markkinointiarpajais-periaatteella, eli kilpailun järjestäjä / palkinnon tarjoaja haluaa kilpailun vastineeksi huomiota omille tuotteilleen ja palveluilleen. Parhaimmillaan kilpailut antavat osallistujille mahdollisuuden tutustua uusiin tuotteisiin ja palveluihin ennen muita ja saada ensikäden tietoa. Lisäksi kilpailuissa on mahdollista voittaa upeita palkintoja. Kilpailuihin osallistuminen vaatii osallistujan yhteystietojen jättämistä, esimerkiksi sähköpostiosoitteen, johon kilpailun järjestäjä voi lähettää markkinointipostia. Mikäli et halua vastaanottaa mainosviestejä, voit perua helposti niiden vastaanottamisen.

Viisi vinkkiä joulukilpailuihin osallistumisessa:

  1. Pidä silmät auki surffatessasi netissä ja sosiaalisessa mediassa ja bongaa sinua kiinnostavia kilpailuita.
  2. Tutustu kilpailusivustojen listauksiin parhaista joulukilpailuista.
  3. Osallistu vain luotettaviin ja turvallisiin kilpailuihin. Lue lisää turvallisista kilpailuista artikkelistamme!
  4. Paranna voittomahdollisuuksia osallistumalla useisiin kilpailuihin!
  5. Nauti kilpailuiden tuomasta jännityksestä!

Voittojahti toivottaa sinulle oikein mukavaa joulun odotusta sekä roppakaupalla onnea kilpailuihin ja arvontoihin!